Vaselină Metabond EP 1,5 Hi-Tech / 80g

Vaselina METABOND TIP 1,5 HITECH este un lubrifiant excepţional cu întrebuinţări multiple, supraalcalin, utilizabil la temperaturi ridicate. Sulfonaţii de calciu complecşi şi adaosul de penetraţie 1.5 combinată cu METABOND EP gras îi conferă proprietăţi comportamentale şi calitative nemaiîntâlnite la unsorile pe bază de litiu şi la alte tipuri de unsori.

METABOND se leagă chimic de atomii de metal superficiali sub presiune şi temperatură, înnobilând materialul propriu, formând astfel un strat protector şi rezistent la uzură. Suprafaţa astfel formată este foarte netedă şi dură, rezistând chiar la suprasolicitări. Datorită scăderii frecării şi minimalizării uzurii, durata de viată a motoarelor se va mări considerabil, iar consumul de energie, pe lângă randament mai mare, va scădea. La folosirea produsului vor scădea temperatura de funcţionare şi nivelul de zgomot. Oferă protecţie contra ruginii, coroziunii, oxidării, spălării şi totodată oferă stabilitate între -40 şi +205°C. Pentru perioade scurte lubrifiază chiar până la +300°C! METABOND asigură o protecţie de lungă durată atât la sarcini reduse şi mijlocii cât mai ales la solicitări extreme, în timpul funcţionării sau stare de repaus. Se amestecă cu cele mai multe tipuri de unsori (pe bază de litiu sau altele), astfel schimbarea tipului de unsoare nu este o problemă. Funcţionarea mai uşoară, scăderea frecării se va observa la scăderea costurilor considerabile de întreţinere, mărirea producţiei, la micşorarea consumului de energie şi la micşorarea perioadei de oprire a producţiei. Oferă protecţie solidă împotriva coroziunii, împiedică formarea ruginii la îmbinări. Are proprietăţi de aderenţă foarte bune şi totodată este foarte bine pompabilă. Datorită caracteristicii de preluare a presiunii este foarte stabil la forfecare şi îmbătrânire. La folosirea adecvată se garantează, că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Domenii de utilizare:
Industria construcţiei de maşini articole casnice, maşini agricole, utilaje miniere şi de construcţii, autovehicule, instalaţii şi sisteme de acţionare pentru nave, rulmenţi, planetare, presgarnituri, sisteme automate de ungere etc. Utilizarea lui nu necesită calificare şi folosirea unor unelte speciale.

Ambalaj: tub de 80g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu ce va putem ajuta?