Cum funcționează


Tratamentul Metabond se  adăugă în proporție de 5% la uleiul proaspăt.

Prin structura sa excepțională lucrează direct cu suprafața metalelor aflate în frecare: intrând în adâncime de o moleculă,
înnobilează metalul, modificând structura inițială. Astfel se formează o suprafață foarte netedă și foarte dură, creând un mediu ideal pentru lubrifierea cu ulei.
Suprafețele metalice rectificate deși par netede, privite prin microscop seamănă mai mult cu aspectul unei cariere de piatră.
Suprafață metalică unsă fără .
Un adaos de 5%  în ulei formează în timpul funcționării o suprafață metalică netedă.

Suprafață metalică unsă cu ulei conținând 5% .
Foarte important: NU MODIFICĂ toleranța motoarelor, NU SE DEPUNE nimic pe suprafața cămășii, a pistonului, etc. de aceea este recomandat și la motoarele noi sau care sunt într-o stare foarte bună.

METABOND GOLD este un tratament special,
 care poate fi folosit atât la motoare noi cât și uzate reducând substanțial noxele și nivelul de zgomot. METABOND OLD SPEZIAL este destinat pentru motoare foarte uzate, conțin METABOND C și policeramică MKG care se depune în găurile de uzură unde este nevoie de depuneri, unde nu există uzură (de ex. partea superioară a cămășii) lucrează ca celelalte produse METABOND.
FOTO 1 – FĂRĂ METABOND
Roata dintață a cutiei de viteză a unei mașini de curse, după parcurgerea distanței de 1.200 km.
FOTO 2 -  CU METABOND
Roata dintață a cutiei de viteză a unei mașini de curse, după parcurgerea distanței de 3.500 km.
Nu se văd urme de uzură.
În timpul funcționării motorului, Metabond netezește suprafețele în contact. Astfel pelicula de ulei lubrifiant devine mai uniformă decât fără utilizarea Metabond-ului. (Se apropie de frecarea lichidă ideală.)
Metabond-ul formează pe cale chimică un strat protector neted, pe suprafața metalelor supuse frecărilor. Stratul de grosime moleculară rezistă la cele mai mari solicitări. Împiedică contactul direct metal pe metal la piesele în mișcare, reducând astfel uzurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu ce va putem ajuta?